Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از مشهد، حجت‌الاسلام سید ابراهیم رئیسی عصر امروز در مراسم افتتاح فاز یک پروژه ملی زائرشهر که در محل این پروژه در شهرک طرق برگزار شد، ضمن تبریک ولادت باسعادت امام رضا(ع) گفت: با عنایت خداوند و امام رضا(ع) این پروژه در زمانی اندک به انجام رسید.

وی افزود: آغاز پروژه زائرشهر در روز ولادت امام حسن مجتبی(ع) بود و افتتاح این پروژه نیز با روز ولادت امام رضا(ع) مصادف شده است که این تقارن را به فال نیک می‌گیریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تولیت آستان قدس رضوی خاطرنشان کرد: پروژه احداث زائرشهر یک نماد و نمود بارز از شعار «ما‌ می‌توانیم» است و نشان از آن دارد که با اتکا به توان داخلی می‌توان کارهای بزرگی انجام داد.

عضو مجلس خبرگان رهبری ابراز داشت: پروژه زائرشهر باعث رونق صنعت ساختمان‌سازی و فعال‌شدن بسیاری از مشاغل شد که در راستای تولید و اشتغال صورت پذیرفت.

وی اضافه کرد: این پروژه می‌تواند الگویی برای سایر فعالیت‌ها باشد تا با تکیه بر تولید و اشتغال، دغدغه مقام معظم رهبری را برطرف نمایند.

رئیسی تصریح کرد: یکی از دغدغه‌های ما در آستان قدس رضوی رسیدگی به افراد بی‌بضاعت و کم‌بضاعت بود که تاکنون بیش از 400 هزار زائر اولی‌ با کمک آستان قدس به حرم رضوی مشرف شده‌اند.

وی با اشاره به حجم انبوه زائران رضوی اظهار کرد: با وجود ایجاد زائرشهر، نیاز به محل اسکان ارزان‌قیمت کماکان وجود دارد.

وی تصریح کرد: علاوه بر پروژه زائرشهر با ظرفیت پذیرش 20 هزار زائر، پروژه‌ای که در منطقه مصلی در حال احداث است نیز 60 درصد پیشرفت فیزیکی داشته که این مجموعه نیز قابلیت اسکان 8 هزار زائر را دارد.

تولیت آستان قدس رضوی اظهار کرد: باید تا حد ممکن زیارت را تسهیل کرد و امید است با اقدامات دولت، آستان قدس و خیرین، این امر حاصل شود.

وی افزود: خداوند را شاکرم که توفیق ارائه خدمت به زائران امام رضا(ع) را نصیب بنده و همکارانم کرده است.

انتهای پیام/ج/

منبع: فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۲۷۵۵۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی به کسب و کارهای فعال در سکوهای داخلی

ایتنا - گفتنی است، کوتاه شدن زمان بررسی، اجرا و تصویب این وام نسبت به دوره‌های گذشته، اصلی ترین مزیت آن نسبت به دوره‌های گذشته است؛ به طوری که پیش از این، ۲ ماه الی ۷۵ روز زمان لازم بود تا وام تصویب شده به بانک عامل برسد. اما در شرایط کنونی، این زمان حداکثر به یک ماه کاهش یافته است.
مدیر کل پایش، ممیزی و نظارت سازمان فناوری اطلاعات ایران گفت: سقف این تسهیلات مبلغ پنج میلیارد ریال برای کسب‌ و کارهای حقوقی، سه میلیارد ریال برای کسب‌وکارهای صنفی و ۲ میلیارد ریال برای کسب‌ و کارهای حقیقی است و نرخ سود آن ۱۵/۳۳ درصد، دارای شش ماه تا یک سال تنفس و بازپرداخت سه ساله است.

به گزارش ایتنا از ایسنا، مهدی مظفری با بیان این مهم که اعطای وام براساس تبصره ۱۸ آیین نامه «حمایت از سکوها و کسب و کارهای اقتصاد دیجیتال» صورت می‌گیرد، درباره جزییات بیشتر این خبر اظهار کرد: این وام به دسته‌ای از کسب و کارهای حقیقی، حقوقی و صنفی تعلق می‌گیرد که دارای حداقل سه ماه سابقه فعالیت در زمینه فروش کالا و یا ارائه خدمات بر روی سکوهای مشمول هستند.

به گفته وی، این سکوها شامل ایتا، روبیکا، سروش پلاس، شیپور، کسبینو، آی گپ و بله می‌شود.

مظفری با اشاره به وجود دسته‌بندی در این تسهیلات افزود: سقف این تسهیلات مبلغ پنج میلیارد ریال برای کسب و کارهای حقوقی، سه میلیارد ریال برای کسب وکارهای صنفی و ۲ میلیارد ریال برای کسب و کارهای حقیقی است. نرخ سود آن ۱۵/۳۳ درصد، دارای شش ماه تا یک سال تنفس و بازپرداخت سه ساله است.

طبق اعلام سازمان فناوری اطلاعات ایران، مدیر کل پایش، ممیزی و نظارت، در خصوص چگونگی فرآیند ثبت درخواست وام بیان کرد: متقاضیان برای دریافت این تسهیلات می‌توانند با مراجعه به سامانه ۱۶۴۹ به نشانی https://۱۶۴۹.ir، «شیوه‌نامه اعطای تسهیلات به کسب و کارهای حوزه اقتصاد دیجیتال» را مطالعه کنند. پس از ارسال فرم، بارگذاری مدارک و انجام ارزیابی اولیه توسط کارشناسان، درخواست به ادارات کل ارتباطات استانی موردنظر ارسال می‌شود و پس از مشخص شدن نتیجه نهایی، به بانک عامل جهت پرداخت، ارسال خواهد شد.

گفتنی است، کوتاه شدن زمان بررسی، اجرا و تصویب این وام نسبت به دوره‌های گذشته، اصلی ترین مزیت آن نسبت به دوره‌های گذشته است؛ به طوری که پیش از این، ۲ ماه الی ۷۵ روز زمان لازم بود تا وام تصویب شده به بانک عامل برسد. اما در شرایط کنونی، این زمان حداکثر به یک ماه کاهش یافته است.

دیگر خبرها

  • اجتماع بزرگ دختران دانشجو در حرم حضرت معصومه(س) + تصاویر
  • امتداد «زیارت» با تدارک ۳۸۰ برنامه / «با شما سربلندیم»؛ شعار محوری دهه کرامت ۱۴۰۳
  • امتداد «زیارت» با تدارک 380 برنامه در دهه کرامت / «با شما سربلندیم»؛ شعار محوری دهه کرامت 1403
  • خیرین برای آزادی زندانیان و «زائر اولی‌ها» اقدام کنند
  • ◄ پیش بینی ناامیدکننده کارشناسان: اتمام فاز ۲ فرودگاه امام در سال ۱۴۵۰
  • دریافت ویزای بیش از ۷۴ هزار زائر حج
  • برداشت از فاز ۱۱ تا پایان دولت به ۳۰ میلیون متر مکعب می رسد
  • تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی به کسب و کارهای فعال در سکوهای داخلی
  • جشن مومنانه‌ همراه با پیوست علمی و فرهنگی در دهه کرامت
  • اعطای وام به کسب و کارهای فعال در سکوهای داخلی